hpros.dk v/ H.P. Rosenmeier Huggetvej 155, 5400 Bogense
CVR: 30 64 23 84
Tlf: 21 15 49 75x
e-mail: post@hpros.dk


Udbudsretlig materialesamling


Problemer med at se dokumenterne
eller med nyhedsmails?

Typiske problemer er:

1) Man kan ikke læse resuméerne i webstedet m.m. Se løsningen nedenfor

2) Man kan pludselig ikke længere se dokumenterne. Se løsningen nedenfor

3) Man får ikke nyhedsmails, selvom man er tilmeldt nyhedstjenesten. Se løsningen nedenfor

Løsninger:

1) Man kan ikke læse resuméer m.m.: Det skyldes, at disse dokumenter er i det såkaldte pdf-format. Hvis man ikke kan læse pdf-dokumenter, skal man downloade og installere en særlig pdf-læser. Det kan gøres gennem dette link: Download Adobe Reader

2) Man kan pludselig ikke længere se dokumenterne i webstedet: Man får blot en fejlmeddelelse om, at der kun er adgang for brugere, som har logget ind i materialesamlingen.
Dette løses således: Indtast brugernavnet i rubrikken foroven på skærmen og tryk på knappen »OK«. Sæt gerne markering i rubrikken »Husk mig«.
Glemt brugernavnet? Det er typisk enten brugerens e-mailadresse eller et brugernavn, som brugeren har fået tildelt af rette vedkommende på brugerens arbejdsplads. Men send ellers en mail til post@hpros.dk for at få oplyst brugernavnet.
Ovenstående skyldes følgende:
Når man ved indlogning med sit brugernavn sætter markering i rubrikken »Husk mig«, bliver det registreret, at computeren skal anses for logget ind med det pågældende brugernavn. For god ordens skyld gælder dette kun i et år, hvorefter man skal logge ind med brugernavnet igen. Hvis man så sætter markering i »Husk mig«, registreres det på ny,  at computeren skal anses for logget ind i en periode på et år.

3) Man får ikke nyhedsmails: Det skyldes typisk følgende, der er sket enkelte gange:
 Din virksomheds mailsystem er nede lige netop, mens en nyhedsmail til dig bliver sendt. Det program, der styrer udsendelsen af nyhedsmails, modtager så en meddelelse om, at mailen til dig ikke kunne leveres. Programmet opfatter dette sådan, at din mailadresse ikke eksisterer længere, og programmet sletter dig derfor af listen over modtagere af nyhedsmails. Denne funktion i programmet kan slås fra, men det ville ikke være hensigtsmæssigt.
Løsningen er simpel nok: Send en mail til post@hpros.dk om, at du ikke modtager nyhedsmails.

 

 hpros.dk v/H.P. Rosenmeier
Huggetvej 155, 5400 Bogense
CVR: 30i64 23 84
Tlf.: 21 15 49 75
e-mail:
post@hpros.dk