hpros.dk v/ H.P. Rosenmeier Huggetvej 155, 5400 Bogense
CVR: 30 64 23 84
Tlf: 21 15 49 75x
e-mail: post@hpros.dk
 

Startside websted Startside mangler Abonnement Om materialesamlingen Links Nyhedsbreve Forkortelser Søg


Materialesamling om mangler ved fast ejendom

Om cookie, om hvordan man logger ud, og om beskyttelse af personlige oplysninger: Se dette link (åbner i nyt vindue)

Problemer med at se dokumenterne eller manglende nyhedsmails? Se løsningen (åbner i nyt vindue)

Abonnement som bruger af hpros.dk's
materialesamling om mangler ved fast ejendom

Bestilling
Sker ved af følge dette link: Bestilling af abonnement

Varighed
Et abonnement tegnes for et år ad gangen. Navnlig af praktiske grunde betragtes et abonnement som bindende for et år uden opsigelsesadgang undervejs.

Betaling
For et abonnement betales et årligt gebyr på 500 kr. + moms. Når bestilling er modtaget, sendes en e-mail til bestilleren med bekræftelse af abonnementet og  med oplysning om det brugernavn, der skal anvendes ved indlogning. Samtidig sendes en faktura på beløbet. Fakturaen sendes som pdf-fil vedhæftet en e-mail eller som e-faktura.

Brugernavnet, der også er adgangskode
Medmindre et andet brugernavn ønskes, udformes brugernavnet som en forkortelse af brugerens navn, sådan at selve navnet ikke kan identificeres.  
Hvis en virksomhed tegner abonnementer for flere medarbejdere, vil det dog kunne være praktisk at få en anden type brugernavne, som virksomheden selv fordeler mellem medarbejderne.

Et brugernavn er principielt beregnet til en enkelt bruger
Hvis en virksomhed ønsker adgang til materialesamlingen for flere medarbejdere, skal der derfor tegnes et abonnement for hver af dem.
Webstedet indeholder en funktion, hvorefter der reelt ikke kan være logget ind med samme brugernavn fra flere computere samtidig.
I helt ekstraordinære undtagelsestilfælde kan en virksomhed dog få et fælles brugernavn, der kan bruges af flere medarbejdere.

Hvad sker der ved udløb af et abonnement?
Ved udløbet af et abonnement forlænges abonnementet med et år, og der sendes en faktura for forlængelsen. Det er derfor ikke nødvendigt at bestille forlængelse.
Hvis på den anden side en bruger ikke ønsker forlængelse, kan brugeren blot oplyse dette efter at have modtaget meddelelsen om forlængelsen. I så fald slettes abonnementet, og fakturaen annulleres. Det samme sker (efter en påmindelse), hvis brugeren ikke reagerer og ikke betaler fakturaen for forlængelsen.
En bruger, der ikke ønsker et abonnement forlænget, behøver altså ikke opsige abonnementet.

Til toppen